Accountantskantoor
De Graef Van Hooydonck

Welkom op de website van DGVH.

Kantoor DGVH richt zich op de begeleiding van zelfstandigen en ondernemers gedurende een ganse levenscyclus: start, groei, overdracht en/of verkoop.

De wortels van DGVH liggen in de jaren 70, gestart aan de keukentafel enkele decennia geleden tot de trotse intrek in het nieuwe kantoorgebouw in 2016.

Deze generatie-overschrijdend opgebouwde expertise wordt dagelijks ten dienste gesteld van alle mogelijke dossiers uit de meest verscheiden sectoren.

Onze aanpak wordt best omschreven als: no-nonsense, geëngageerd, oprecht en discreet. Met een team bestaande uit een mix van ervaring en jonge ambitieuze medewerkers.

In de boekhoudsector is momenteel een ware digitale revolutie aan de gang, ook op dit vlak investeren we in de laatste trends en zullen we de boot niet missen.

Dit alles met één doel: samen met u als ondernemer de focus leggen op wat u het beste kan: het dagdagelijks runnen van uw zaak.

DGVH Accountancy gaat voor digitalisering. Be futureproof

Boekhouden anno 2018 betekent dat de tijd rijp is om op de digitale trein te springen. We kunnen zeggen dat deze bij DGVH reeds is vertrokken, maar we stoppen regelmatig om nieuwe gebruikers mee te neme

Lees verder
©2018 DGVH Accountancy