Accountantskantoor
De Graef Van Hooydonck

Welkom op de website van DGVH.

Kantoor DGVH richt zich op de begeleiding van zelfstandigen en ondernemers gedurende een ganse levenscyclus: start, groei, overdracht en/of verkoop.

De wortels van DGVH liggen in de jaren 70, gestart aan de keukentafel enkele decennia geleden tot de trotse intrek in het nieuwe kantoorgebouw in 2016.

Deze generatie-overschrijdend opgebouwde expertise wordt dagelijks ten dienste gesteld van alle mogelijke dossiers uit de meest verscheiden sectoren.

Onze aanpak wordt best omschreven als: no-nonsense, geëngageerd, oprecht en discreet. Met een team bestaande uit een mix van ervaring en jonge ambitieuze medewerkers.

In de boekhoudsector is momenteel een ware digitale revolutie aan de gang, ook op dit vlak investeren we in de laatste trends en zullen we de boot niet missen.

Dit alles met één doel: samen met u als ondernemer de focus leggen op wat u het beste kan: het dagdagelijks runnen van uw zaak.

Het nieuwe Italiaanse new residents regime: la dolce vita?

Italië heeft een bijzonder nieuw belastingregime ingevoerd om kennis, kapitaal en kapitaalkrachtige mensen naar Italië te lokken. Buitenlanders die naar Italië verhuizen, maar ook Italianen die naar hun vaderland terugkeren, komen in aanmerking voor een gunstige fiscale regeling.

Lees verder
©2017 DGVH Accountancy